Evenementen | Andragologie

Uitnodiging voor de Waardenwerk Gezellenbijeenkomst

De conditie van onze Aarde staat onder grote druk. Belangrijke ecologische systemen – lucht, water, bodem, biodiversiteit – zijn ernstig aangetast. Overheden, bedrijven en burgers dienen verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzamer wereld. Groen moet.
Het moet anders, zo veel is zeker. Maar voor velen van ons is het vraagstuk in al zijn complexiteit te groot. Ernst en omvang kunnen verlammen of ontmoedigen. Wat kunnen we doen? Hoe komt dit grote vraagstuk ons nabij?
Zou een waardenwerk-benadering ons kunnen helpen? Hoe zou ecologisch waardenwerk eruit kunnen zien ... ook in ons eigen leven en werk? Hoe kunnen we waardig ecologisch strijden vormgeven? Er zijn steeds meer mensen, organisaties en bedrijven die daar iets van laten zien. Wat valt er van hen te leren?
 
Voor inschrijven klik op aanmelden

Bekijk de programmafolder

Data: dinsdag 6 november
Tijden: Inloop tussen 15.30 en 16.00 uur
20.30 uur Einde programma
Tot 21.00 uur eco-borrel
Kosten: € 55,- is inclusief het essay Homo Ecologicus, diner en drankjes
Introduceeprijs: € 30, aan te geven bij aanmelden. Maximaal één introducee per deelnemer
Korting: Minder draagkrachtigen en studenten kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact op met info@waardenwerk.nl
Locatie: Orangerie van De Moestuin
Laan van Maarschalkerweerd 2
3585 LJ Utrecht
(direct achter stadion Galgenwaard)

Gaarne onderstaande (standaard) opmerking "Belangrijk om te lezen ... " als niet van toepassing te beschouwen.

Aanmeldformulier:

 
 
 
 
 
 
 
Extra rubriek in te vullen voor "De kracht voor Social Work":

Belangrijk om te lezen voor u zich aanmeldt

Voor alle collegereeksen geldt dat men pas definitief is ingeschreven indien het collegegeld van te voren is bijgeschreven op rekeningnummer NL 47 INGB 0005 683 762 van Kring Andragologie o.v.v. de collegereeks en de naam van de deelnemer(s).

Mocht u verhinderd zijn dan kunt u uw betaling 14 dagen voor de start terugontvangen, onder inhouding van € 20 administratiekosten. Daarna is restitutie niet mogelijk. U kunt wel een vervanger in uw plaats sturen wanneer u (ook incidenteel) verhinderd bent.

Dezelfde voorwaarden gelden voor evenementen, tenzij anders wordt aangegeven in de aankondiging, bijv. betaling bij aanvang.