Evenementen | Andragologie

GAN bijeenkomst

Op donderdag 1 maart 2018 organiseert het GAN een bijzondere bijeenkomst, waarin René ten Bos, Denker des Vaderlands, de wereld van de sociale hulpverlening wakker schudt en aan het denken zet. In zijn boeken liggen daarvoor veel aanknopingspunten in begrippen als resultatitus, debureacratisering, transparantie en omgaan met complexiteit.

Voor inschrijving klik op aanmelden.

Bekijk de programmafolder

Data: 1 maart 2018
Tijden: 19.00 - 21:30 uur met na afloop borrel in cafe
Kosten: GAN-leden gratis; anderen € 5,-
Locatie: Kouwerzaal van het Muntinggebouw, ingang Grote Kruisstraat 2/1 te Groningen (een andere zaal en ingang dan gebruikelijk, dus!)

Gaarne onderstaande (standaard) opmerking "Belangrijk om te lezen ... " als niet van toepassing te beschouwen.

Aanmeldformulier:

 
 
 
 
 
 
 
Extra rubriek in te vullen voor "De kracht voor Social Work":

Belangrijk om te lezen voor u zich aanmeldt

Voor alle collegereeksen geldt dat men pas definitief is ingeschreven indien het collegegeld van te voren is bijgeschreven op rekeningnummer NL 47 INGB 0005 683 762 van Kring Andragologie o.v.v. de collegereeks en de naam van de deelnemer(s).

Mocht u verhinderd zijn dan kunt u uw betaling 14 dagen voor de start terugontvangen, onder inhouding van € 20 administratiekosten. Daarna is restitutie niet mogelijk. U kunt wel een vervanger in uw plaats sturen wanneer u (ook incidenteel) verhinderd bent.

Dezelfde voorwaarden gelden voor evenementen, tenzij anders wordt aangegeven in de aankondiging, bijv. betaling bij aanvang.